Tipărire

Achiziţie publică de consumabile (cartușe toner/cerneala) pentru imprimante/multifuncționale

Dată adăugare: 2019-06-14
Dată expirare: 2019-06-21
Mod atribuire: Achiziţie directă
Documente: model contract

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, va organiza achiziţia publică de consumabile (cartușe toner/cerneala) pentru imprimante/multifuncționale la sediul administrativ al Primariei Sectorului 2.

-Modalitatea de achiziţie: achiziție (cumpărare) directă în conformitate cu art.43 alin(1) și (2) din HGR 395/2016 cu modificările și completările ulterioare;

-Cod CPV: 30125100-2 ”Cartușe de toner” (Rev.2)

-Valoarea estimata: 42.522,00 lei fara TVA

-Produsele furnizate vor fi originale OEM-Original Equipment Manufacturer,însoțite de certificat de conformitate și certificat de garanție.

-La ofertarea produselor se va prezenta certificatul de conformitate emis de producător sau reprezentantul / reprezentanții acestuia în România și la livrare se va prezenta certificatul de garanție.

-Data limită pentru depunerea ofertelor este 21.06.2019, ora 10.00.

-Ofertele semnate și ștampilate se depun în format fizic și se vor înregistra la  Registratura Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în str. Chiristigiilor nr.11 – 13,sector 2, sau electronic pe adresa de e-mail :Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.(mailto:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut.

-Modalitatea de livrare : Livrarea se va face gratuit la sediul instituției, numai în urma transmiterii unei comenzi ferme.

-Plata se va efectua în termen de 30 zile de la data recepționării produselor și înregistrarea facturii la registratura instituției Primăriei Sectorului 2 -La prezentul anunț atașam Tabel cartuse toner/cerneala și modelul de contract.

Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta la tel/fax: 021.252.44.46, e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact : Ing. Fratica Valentina Mihaela.