Tipărire

Achiziţie a 8 registre de intrare-ieșire personalizate

Dată adăugare: 2021-01-07
Dată expirare: 2021-01-13
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: documentaţie de atribuire

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, va  achiziționa  8 registre de intrare-ieșire personalizate, conform modelului si caracteristicilor tehnice atasate la prezentul anunt.

Valoarea estimată a produselor este de 200,00 lei, valoare fără TVA.

Modalitatea de achiziţie: achiziţie (cumpărare) directă;

-Data limită pentru depunerea ofertelor este 13.01.2021 ora 16.00. Ofertele se pot transmite electronic pe adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau se pot depune la registratura sediului administrativ al Sectorului 2 al Mun. Bucureşti, din str. Chiristigiilor nr. 11-13, sector 2, Bucureşti.

-Criteriul de atribuire: Preţul cel mai scăzut.

-Modalitate de livrare Furnizorul va asigura transportul produselor la sediul Primăriei Sectorului 2, din strada Chiristigiilor nr. 11-13 , fără costuri suplimentare, in urma transmiterii unei comenzi ferme.

-Plata se va efectua în termen de maxim 30 de zile de la recepționarea produselor și data înregistrării facturii, într-un cont de trezorerie.

Pentru relații suplimentare ne puteţi contacta la tel/fax: 021.209.60.00, int.  338, Serviciul Achiziţii Publice sau in scris la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..