Tipărire

Achiziţie produse de papetărie

Dată adăugare: 2021-09-17
Dată expirare: 2021-09-22
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: documentaţie de atribuire

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, va  achiziționa  PRODUSE DE PAPETARIE pentru asigurarea funcționalității mediului de lucru si desfășurarea activității in condiții optime.

Produsele vor fi in conformitate cu Specificațiile atașate. In caz contrar, Autoritatea își rezerva dreptul de a refuza produsele neconforme.

Valoarea estimată a produselor este de 1.337,89 lei, valoare fără TVA.

Modalitatea de achiziţie: achiziţie (cumpărare) directă

Data limită pentru depunerea ofertelor este 22.09.2021 ora 14.00.  Ofertele se pot transmite electronic pe adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in CC la florentinaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau se pot depune la registratura sediului administrativ al Sectorului 2 al Mun. Bucureşti, din str. Chiristigiilor nr. 11-13, sector 2, Bucureşti.

Criteriul de atribuire:  Preţul cel mai scăzut.

Modalitate de livrare Furnizorul va asigura fără costuri suplimentare, transportul produselor achiziționate la sediul Primăriei Sectorului 2, din strada Chiristigiilor nr. 11-13. Livrarea se va face în termen de maxim cinci zile de la transmiterea comenzii ferme.

Plata se va efectua în termen de 30 de zile de la recepționarea produselor și data înregistrării facturii, într-un cont de trezorerie.