Tipărire

Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal

Primăria Sectorului 2 respectă confidențialitatea oricăror legate de utilizatorul site-ului www.ps2.ro (şi subdomeniilor *.ps2.ro) în condițiile și limitările impuse de lege.

Sistemul nostru informatic vă pune la dispoziție metode adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor.

Definiții

Prelucrarea datelor cu caracter confidențial și confidențialitatea acestora

Conform cerințelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, Primăria Sectorului 2, poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar.

Primăria Sectorului 2 administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră ori despre o altă persoană.

Primăria Sectorului 2 folosește datele cu caracter personal colectate, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat, configurația browserului și locația dumneavoastră, în următoarele scopuri (vezi Politica de cookie):

– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)

– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastră.

– Pentru a ne ajuta sa cream și să publicam conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră.

– Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

– Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite

Linkuri către alte website-uri

Un Website al nostru poate furniza linkuri către website-uri pe care Primăria Sectorului 2 nu le controlează. După ce faceți clic pe un link al unei terțe părți, veți fi direcționat(ă) către website-ul terței părți. Dacă vizitați oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie să analizați politicile lor privind confidențialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor instituţii. Primăria Sectorului 2 nu controlează și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terțelor părți.

Contact

Informațiile prezentate au scopul de a aduce la cunoștința utilizatorului mai multe detalii despre natura, utilizarea si administrarea datelor cu caracter personal utilizate de site-ul www.ps2.ro (şi subdomeniilor *.ps2.ro)

În cazul in care aveți nevoie de mai multe informații şi ele nu se regăsesc în prezenta secțiune, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.