Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Ziua curăţeniei în sectorul 2

Peste 90 de tone de gunoaie au fost strânse în cursul dimineţii de sâmbătă, 15 septembrie 2018, de voluntarii care s-au alăturat Primăriei Sectorului 2 în acţiunea de ecologizare a zonei verzi din spatele Pieţei Dobroeşti, aflată în cartierul Pantelimon.

Aproximativ 100 de voluntari și membrii ai Diviziei Civice Voluntare au muncit cot la cot cu angajaţii Primăriei Sectorului 2 și S.C. Supercom S.A. pentru strângerea gunoaielor care sufocau zona verde și o transformaseră într-un adevărat focar de infecție.

În marea lor majoritate elevii de la unitățile de învățământ preuniversitar de stat, voluntarii au dat dovadă de simț civic și au adunat gunoaiele din zona verde și de pe carosabil acolo unde fuseseră aruncate la întâmplare de semenii noștri.

Printre unitățile de învățământ participante s-au numărat: Școala Gimnazială “Ferdinand I”, Școala Gimnazială “Grigorie Ghica Voievod”, Colegiul Economic “Hermes” și Colegiul Național “Dimitrie Cantemir”.

Alături de ei s-au aflat și locuitori din alte cartiere ale sectorului 2, cum ar fi Andronache, Fundeni, Colentina și Tei care au dorit să sprijine Primăria Sectorului 2 în acțiunea de ecologizare.

Primăria Sectorului 2 le mulțumește și pe această cale voluntarilor care s-au mobilizat exemplar și au contribuit la salubrizarea mediului înconjurător în care trăim cu toții.

Acţiuni similare vor continua şi în perioada următoare.

Ziua curăţeniei în sectorul 2


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu