Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

  • Primăria Sectorului 2 București
  • Primăria Sectorului 2 București
  • Primăria Sectorului 2 București
  • Primăria Sectorului 2 București
  • Primăria Sectorului 2 București
  • Primăria Sectorului 2 București
  • Primăria Sectorului 2 București
  • Primăria Sectorului 2 București
  • Primăria Sectorului 2 București

Urmaşii poetului Nicolae Labiş la Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 a fost sâmbătă, 30 mai a.c. gazda minunaţilor elevi ai Şcolii Gimnaziale “Nicolae Labiş” din localitatea Mălini, judeţul Suceava, care se află într-o vizită de documentare în Bucureşti.


Alături de tineri, s-a aflat şi doamna profesor Margareta Labiş, locuitoare a sectorului 2 şi sora marelui poet Nicolae Labiş care a dorit să se întâlnească şi cu această ocazie cu copiii din satul său natal. Cu prilejul vizitei de documentare din Capitală, tinerii au dorit să viziteze şi sediul Primăriei Sectorului 2, locul unde se realizează cele mai importante proiecte destinate comunităţii locale.
Elevii au constatat modul în care se elaborează programele şi strategiile pentru creşterea standardului de viaţă al locuitorilor sectorului 2, printre proiectele importante fiind cele de educație, instruire și relaxare pentru tânăra generaţie. Sectorul 2 are cea mai extinsă reţea de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat din Bucureşti şi se mândreşte cu rezultatele frumoase obţinute de elevii şi cadrele didactice din școlile noastre, la olimpiadele naţionale şi internaţionale.
Printre proiectele importante ale Primăriei Sectorului 2 sunt înfiinţarea a şapte centre de educaţie şi recreere unde peste zece mii de tineri își petrec timpul învățând, relaxându-se, formându-se pentru viitoarea lor carieră.
Administraţia publică locală a sectorului 2 realizează toate aceste proiecte în colaborare cu elevii şi tinerii, pentru că s-a angajat să investească în noua generaţie într-o manieră coerentă şi constantă, creându-le condiţiile necesare pentru dezvoltarea cunoştinţelor, abilităţilor şi competenţelor de exprimare, comunicare şi dialogare.
La întâlnirea cu elevii Şcolii Gimnaziale “Nicolae Labiş” a dorit să participe cu mare plăcere şi domnul general Vasile Ciornei, comandantul Diviziei Civice Voluntare a sectorului 2, comuna Mălini fiind localitatea sa de baștină.
Vizita de documentare la Bucureşti a elevilor Şcolii Gimnaziale “Nicolae Labiş” din Mălini, judeţul Suceava a avut loc în baza Proiectului “Din adâncul cuvântului spre lumină” derulat în parteneriat cu Şcoala Gimnazială “Petre Ghelmez” din sectorul 2.


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu