ȘTIRI

Exercițiu de evacuare în caz de cutremur la Școala Centrală

Peste 550 de elevi din clasele a V-a, a XI-a și a XII-a de la Școala Centrală au participat, joi, 11.04.2019, la un exercițiu de alarmare-evacuare în caz de cutremur, organizat de Primăria Sectorului 2. Pentru bunul mers al simulării, elevii au fost coordonaţi de o echipă de la Serviciul Management Situații de Urgență (SMSU) din cadrul Primăriei Sectorului 2, precum și ajutați de o numeroasă echipă de voluntari de la Asociația “Foișorul de Foc = Voluntariat și Parteneriat pentru Viață”.

Elevii, cadrele didactice, personalul nedidactic şi auxiliar participant au demonstrat că ştiu şi pot pune în practică cunoştinţele acumulate, astfel încât exerciţiul şi-a atins scopul propus.

Directorul unităţii de învăţământ, doamna Mariana Vişan, a condus cu competenţă şi rigurozitate activităţile de protecţie şi evacuare desfăşurate.

SMSU aduce mulţumiri voluntarilor de la detaşamentul pentru acordarea primului ajutor de la Şcoala Postliceală Sanitară “Fundeni” (Divizia Civică Voluntară) şi celorlalți voluntari de la Asociaţia „Foişorul de Foc = Voluntariat şi Parteneriat pentru Viaţă”, pentru contribuţia adusă la reuşita exerciţiului.

Exerciții similare vor continua și în perioada următoare la alte unități de învățământ din sectorul 2.

 


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.