Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Instruirea elevilor în cazul situațiilor de urgență

Domnul primar Toader Mugur Mihai continuă seria exercițiilor de alarmare în cazul situațiilor de urgență, pentru educarea elevilor și cadrelor didactice din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din sectorul 2.

În cursul zilei de joi, 17 octombrie 2019, peste 460 de elevi din clasele I-VIII ai Școlii Gimnaziale nr. 40 au participat la un antrenament pentru evacuarea în cazul unui cutremur.

Exercițiul a fost realizat de Primăria Sectorului 2 prin serviciul său de Managementul Situațiilor de Urgență în comun cu Inspectoratul Școlar Sector 2, ajutați de o numeroasă echipă de voluntari de la Asociația “Foișorul de Foc = Voluntariat și Parteneriat pentru Viață – Divizia Civică Voluntară”.

 Odată cu începerea noului an școlar, Primăria Sectorului 2 reia seria antrenamentelor cu elevii și cadrele didactice din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din sectorul 2 pentru evacuarea în situații de urgență.


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu