Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 2302   Total  25.411   Contracte: 12050   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

"Când voi fi Mare" - consiliere și orientare profesională pentru copii

Peste 150 de elevi și părinți ai acestora au participat sâmbătă, 14 decembrie 2019, la Primăria Sectorului 2, la întâlnirea cu personalități din diverse domenii, pentru a le afla secretele care le-au asigurat o carieră de succes.

Nume de referință precum: Vlad Enăchescu – comentator sportiv, Octavia Geamănu - prezentator TV și blogger, Cezara Munteanu - actriță de teatru și film, Florin Dobre – designer, Mihaela Zgripcea – avocat, Laurențiu Hopu – militar și-au prezentat poveștile de viață care i-au făcut celebri și i-au consiliat pe cei mici în legătură cu pașii pe care trebuie să-i facă pentru a-și atinge scopurile propuse.  

La rândul său, domnul Viceprimar Dan Cristian Popescu i-a sfătuit pe tineri să-și urmeze țelul în viață și să dea dovadă de perseverență în atingerea obiectivelor propuse. În sprijinul lor, Primăria Sectorului 2 investește continuu în modernizarea unităților de învățământ și le pune la dispoziție condiții excepționale, comparabile cu cele din sistemul privat din țările vestice.  

Aflat la cea de-a doua ediție, proiectul “Când voi fi Mare” este derulat în comun de administrația publică locală a sectorului 2, Biblioteca Metropolitană și Inspectoratul Școlar al Municipiului București și se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 10 – 15 ani din instituțiile de învățământ din Sectorul 2.

Proiectul se desfășoară cu sprijinul membrilor Consiliului Local Sector 2. 

   


© 2022 Primăria Sectorului 2 București.