Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Redeschiderea Colegiului George Coșbuc

Vești bune pentru elevii Colegiului Național Bilingv “George Coșbuc” le-a adus Primăria Sectorului 2 care, la începutul semestrului II, le-a oferit o școală nouă, refăcută și modernizată în totalitate, care ar face invidios orice tânăr din Europa.

Prezent la deschidere, luni, 13 ianuarie 2020, domnul Primar Toader Mugur Mihai a declarat: “Bine ați venit din vacanță! Ne-am respectat cuvântul când v-am promis că în acest semestru veți intra într-o școală nouă. Noi, administrația locală, suntem mândri de rezultatele pe care dumneavoastră le-ați obținut și le obțineți în continuare. Cu această ocazie, le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături: profesorilor, conducerii școlii și asociației de părinți. A fost un efort deosebit, dar totul s-a finalizat cu bine.”

La festivitatea de deschidere a colegiului au participat domnul Viceprimar Dan Cristian Popescu, membrii ai Consiliului Local Sector 2, cadre didactice și elevi.

În ultimul an, Primăria Sectorului 2 a refăcut în totalitate 15 unități de învățământ prin reabilitarea termică a clădirilor, montarea de table inteligente, mobilier ergonomic, echipamente de sonorizare, videoproiectoare etc., iar programul de modernizare a școlilor va continua și în perioada următoare.


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu