Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2442   Total  25.411   Contracte: 18.383   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

„Când voi fi Mare” - consiliere și orientare profesională pentru copii

O serie de personalități din diferite domenii, precum: Dumitru Prunariu – cosmonaut, Alex Cîrțu - chef/bucătar profesionist, Andra Soceanu - jurnalist, Ioana Ginghină - actriță de teatru și film și Marius Nicolae – sportiv s-au întâlnit, sâmbătă, 22 februarie a.c. cu copiii sectorului 2 pentru a-i consilia în alegerea profesiei dorite.

Evenimentul a făcut parte din cadrul Proiectului „Când voi fi Mare” - consiliere și orientare profesională, aflat la cea de-a III-a ediție și care s-a bucurat de un real succes în rândul celor mici. Cu aceste ocazii, copiii au posibilitatea să cunoască poveștile de succes ale personalităților cu care se întâlnesc și să-i întrebe despre pașii către o carieră reușită.

Primăria Sectorului 2 și Biblioteca Metropolitană București derulează proiectul ce reunește personalități din diverse domenii în scopul informării, consilierii și orientării copiilor către o profesie/meserie care să le aducă satisfacții în viață.


© 2022 Primăria Sectorului 2 București.