Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Platformă educațională pentru elevii sectorului 2

Parteneriatul încheiat între Primăria Sectorului 2 și Telekom România, prin care elevii din sectorul 2 vor avea acces gratuit la platforma Adservio până la sfârșitul anului, a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, luni, 11 mai 2020.

Prin acest proiect elevii din sectorul 2 vor beneficia în mod gratuit de 45.000 de conturi de acces în platformă și de 45.000 de sim-uri de internet pentru cei care nu au acces on-line.

De asemenea, 45.000 de conturi sunt destinate părinților, peste 3.000 de conturi sunt dedicate cadrelor didactice și personalului auxiliar”.

Adeservio este platforma online de management școlar care conectează toate persoanele și instituțiile implicate în actul educațional, pentru a aduce îmbunătățiri vizibile sistemului de învățământ. În această perioadă, în care școala online devine instrumentul principal prin care copiii noștri pot lua contact cu actul educațional, parteneriatul dintre Primăria sector 2 și Telekom România este nu doar necesar, ci obligatoriu.

Alături de viceprimarului Dan Cristian Popescu la conferinţa de presă au mai participat doamna Andreea Cramer de la Telekom România, doamna Julieta Mihăilescu, directorul Şcolii Gimnaziale “Maica Domnului”, domnul Eugen Ilea, președinte FNAP București şi domnul Costi Andriescu, din partea Adservio.

Cel din urmă a intervenit, prin videoconferință, și a prezentat un tutorial al noii platforme de e-learning, ce va fi implementată pentru elevii din sectorul 2.


© 2023 Primăria Sectorului 2 București.