Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Căutăm idei deștepte pentru proiecte cu finanțări nerambursabile. Lansăm competiția.

Sesiunea de anul trecut a fost reușită. Am primit concepte creative, ce s-au transformat în evenimente de impact pentru comunitatea din Sectorul 2. V-amintiți de Festivalul Internațional de Film Kinodiseea, Cultură în Natură, Art Robots, Intervenția socială pentru familiile defavorizate de pe str. Rodica, Stil de Viată Sănătos în Era Digitală, Bunicii Fericiți, Carnaval în jurul lumii, Streetball 2 School & Minionii învață handbal etc.?

Și-n acest an, lansăm aceeași provocare – căutam proiecte deștepte, care să miște minți și inimi, capabile să aducă beneficii relevante pentru viețile oamenilor din sector. Susținem proiecte atractive, care să stimuleze creșterea gradului de educație și cultură.  Proiecte care să încurajeze implicarea civică și  protecția mediului. Proiecte care să motiveze practicarea sportului și să încurajeze spiritul competitiv. Proiecte generoase, care să contribuie la sprijinirea și incluziunea celor defavorizați.

Conform legii 350/2005, Primăria Sectorului 2 acordă finanțări nerambursabile pentru activități nonprofit dedicate locuitorilor sectorului 2, indiferent de vârstă sau categorie socială. Așadar, invităm persoanele fizice sau juridice fără scop patrimonial (asociații, fundații) sau cultele să participe la competiția de proiecte cu finanțări nerambursabile.

 Pentru 2022 am alocat de la bugetul local o finanțarea totală mult mai mare față de anul anterior -  3.750.000 lei.  Avem un buget de 750.000 lei dedicat per fiecare domeniu. Domeniile sunt: 

  • cultură și culte
  • social
  • mediu
  • educație
  • sport

 Suma minimă pentru un proiect este de 10.000 lei, iar cea maximă nu poate depăși 150.000 lei.

 Data limită până la care puteți depune propunerile de proiecte -  29 Aprilie 2022, ora 14:00.

Programul anual, Calendarul estimativ, toate informațiile și documentele necesare pentru depunerea propunerilor de proiecte se regăsesc pe site-ul www.ps2.ro, secțiunea ”Finanțări nerambursabile” sau accesând link-ul http://public.ps2.ro/Public/Legea%20350/2022/  .

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau informații suplimentare - ne puteți contacta - ? Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau ? 021.209.61.66


© 2023 Primăria Sectorului 2 București.