Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Update: Sprijin pentru personale care găzduiesc refugiați proveniți din zona conflictului din Ucraina

Mulți români au dat dovada de solidaritate față de semeni aflați în dificultate și găzduiesc în propriile locuințe refugiați proveniți din Ucraina. Printre aceștia se numără și oameni generoși ce au ales să-și împartă cu ei puținul pe care îl au.

Pentru aceștia din urmă, există sprijin – Hotărârea Guvernului nr. 336/2022, care stabilește un mecanism de decontare a cheltuielilor cu hrană. În sprijinul acestui demers, DGASPC Sector 2 primește și centralizează documentele necesare, le certifică pentru realitate, apoi le transmite Inspectoratului pentru Situații de Urgență București -Ilfov pentru decontare, dar și instituției Prefectului pentru informare. Subliniem - sumele sunt decontate din bugetul Inspectatului pentru Situații de Urgență, nu din bugetul local al Primăriei.

Important – DGASPC poate efectua verificări privind realitatea informațiilor din cererile depuse de persoanele fizice care găzduiesc cetățeni proveniți din zona conflictului armat din Ucraina.

Așadar, cei ce aveți nevoie de sprijin, puteți depune solicitări în primele 3 zile lucrătoare ale fiecărei luni pentru luna precedentă.

Documentele se depun la sediul DGASPC din Sos. Pantelimon nr. 301.

Pentru mai multe informații, reprezentanții DGASPC vă stau la dispoziție – 031. 9798.


© 2023 Primăria Sectorului 2 București.