Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 2422   Total  25.411   Contracte: 16.510   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Gloriile sportului românesc sunt alături de elevii sectorului 2

Primul Campionat de minifotbal pentru copii este organizat de Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural Mihai Eminescu şi are loc în perioada 14 iunie – 15 iulie 2018, la acesta participând 12 dintre cele mai bune echipe ale şcolilor din sectorul 2.

Gloriile sportului românesc Ciprian Marica, Nana Falemi, Daniel Florea, Narcisa Lecusanu şi Virgil Stănescu au fost alături de domnul primar Toader Mugur Mihai și domnul viceprimar Popescu Dan Cristian la deschiderea oficială a Campionatului de minifotbal pentru copii care a avut loc joi, 14 iunie 2018 pe terenul sintetic de la Veranda Mall. Legendele sportului românesc au dorit să fie alături de conducerea Primăriei Sectorului 2 în demersul său de-a atrage elevii către practicarea exerciţiilor fizice cu scopul de-a se dezvolta armonios şi sănătos.

În declarațiile făcute la începutul meciului, gloriile sportului românesc au felicitat reprezentanţii administraţiei locale sector 2, pentru nobila inițiativă în organizarea campionatului și le-au urat succes micilor fotbaliști pe care i-au încurajat să participe la cât mai multe competiții pe care să le câștige.

Meciul inaugural al campionatului a fost câștigat detașat cu scorul de 11 la 3 de către echipa de fotbal a Şcolii gimnaziale “Sfântul Silvestru” care a jucat cu echipa Colegiului Naţional “Emil Racoviţă”, partidă arbitrată de internaţionalii Alexandru Tudor şi Cristian Nica. În evoluția lor, elevii au dat dovadă de un real talent de mari fotbaliști și au marcat o serie de goluri spectaculoase pentru care au fost răsplătiți de spectatori cu ropote de aplauze.

Centrul Cultural Mihai Eminescu a pus la dispoziția copiilor echipament complet pentru fotbaliști și le va acorda premii substanțiale.

SMURD București, Veranda Mall și Carrefour România sunt partenerii oficiali ai primului Campionat de minifotbal pentru copii, organizat de Primăria Sectorului 2, pe un teren sintetic. Mulţumim domnului Adrian Troscenco pentru ajutorul acordat în desfăşurarea acestui Campionat de minifotbal.

Le urăm succes micilor fotbaliști și le dorim ca cel mai bun să câștige!

 

 


© 2022 Primăria Sectorului 2 București.