Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziție pentru atribuirea contractului de servicii de consultanţă pentru proiectul "One-Stop-Shop"

Dată adăugare: 2024-03-28
Dată expirare: 2024-04-04
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: documentaţie de atribuire

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, va  achiziționa servicii de consultanţă pentru proiectul One-Stop-Shop .
Proiectul "One-Stop-Shop pentru informarea şi consilierea cetăţenilor cu privire la măsuri de îmbunătăţire a eficienţei energetice a locuinţelor şi accesarea instrumentelor financiare cu care acestea pot fi realizate" îşi propune să informeze şi să consilieze persoanele fizice, asociaţiile de proprietari sau microîntreprinderile din sector, în vederea implementării soluţiilor celor mai potrivite pentru eficientizarea energetică a clădirilor pe care le deţin în Sectorul 2, dar şi pentru identificarea surselor de finanţare (rambursabilă sau nerambursabilă) pe care aceştia le pot accesa în vederea implementării măsurilor recomandate.

  • Modalitatea de achiziţie: achiziție directă;
  • Criteriu de atribuire: preţul cel mai scăzut;
  • Valoarea estimată a achiziției: 48.487,39 lei fără TVA;
  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 04.04.2024, ora 12:00.
  • În urma consultării documentaţiei de achiziţie din atașament, operatorii economici interesați vor trimite ofertele la adresa de e-mail: e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si in cc pe adresa  laura.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Mijloace de comunicare: 

Orice clarificare solicitată de operatorii economici se poate solicita în scris, la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi în C.C."carbon copy" (copie de informare) la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu mentiunea: ” Servicii de consultanţă aferente proiectului One-Stop-Shop, iar răspunsurile autorităţii contractante vor fi transmise presatorului de servicii prin e-mail la adresa indicată de acesta  în solicitarea de clarificări şi pe site-ul www.ps2.ro - rubrica Licitaţii şi achiziţii publice.


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu