LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziţie piese de schimb necesare funcţionării ascensoarelor electrice din sediul administrativ al Primăriei sector 2

Dată adăugare: 2020-05-25
Dată expirare: 2020-05-29
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: Lista de produse, Instrucţiuni către ofertanţi

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor nr.11-13, sector 2, va  achiziţiona piese de schimb necesare functionarii ascensoarelor electrice din sediul administrativ al Primariei sector 2, cod CPV 42419510 – 4 ˝piese pentru ascensoare˝, conform listei de produse şi a specificaţiilor tehnice ataşate prezentului anunț.

-Modalitatea de achiziţie: achiziţie directă;

-Data limită pentru depunerea ofertelor este 29.05.2020, ora 12:00.

-Oferta se va transmite la adresa oficiala de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si in C.C."carbon copy" (copie de informare) la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu mentiunea „Piese de schimb pentru ascensoare electrice”;

- Oferta va cuprinde: documentele de calificare, propunerea tehnică şi propunerea financiară (oferta va fi intocmita conform instructiunilor catre ofertanti atasate prezentului anunt);

Valoarea estimată  a achizitiei:  10.600,00  lei fără TVA;

Criteriul de atribuire:  Preţul cel mai scăzut;

-Modalitate de livrare: Produsele vor fi furnizate fără costuri suplimentare, la sediul beneficiarului din str. Chiristigiilor, nr. 11-13, în zilele de luni – joi, intre orele 08.30 – 16.00 și vineri între orele 08.30 – 13.00, în urma transmiterii unei comenzi ferme.

- Plata se va efectua în termen de 30 de zile de la recepționarea produselor și data înregistrării facturii, într-un cont de trezorerie.

  La prezentul anunt se atașeaza lista cu produsele solicitate inclusiv    specificatiile tehnice ale acestora și instructiunile catre ofertanti care includ cerinţele obligatorii de calificare si modelele de formulare.

Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta la tel/fax: 021.252.44.46, Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact: Steluţa Enache, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.