Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2442   Total  25.411   Contracte: 18.383   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Cea mai amplă campanie de dezinfectare împotriva COVID-19 are loc în Sectorul 2 al Municipiului București

Primăria Sectorului 2 anunță că derulează, în aceste zile, o amplă acțiune de igienizare și dezinfectare a tuturor spațiilor publice de mare importanță de pe raza sa administrativ teritorială.

Astfel, vineri, 13 martie 2020, echipele Primăriei Sectorului 2, alături de operatorul unic de salubrizare și cu sprijinul Poliției Locale Sector 2, au demarat acțiuni de spălare și igienizare a trotuarelor din apropierea tuturor spitalelor. Acțiunea a început la ora 12:00, cu zona perimetrală a Spitalului Clinic Colentina și va continuă cu restul spitalelor din sectorul 2.    

În cursul nopții de 13-14 martie, pasajul pietonal Obor va fi închis și igienizat, iar duminică seară, după închiderea activității, Piața Obor, cea mai mare piață din România, va fi igienizată şi toate suprafețele vor fi dezinfectate.

De asemenea, în zilele următoare, aleile pietonale, trotuarele din jurul bisericilor, parcurilor și alte zone cu flux intens pietonal vor fi igienizate şi dezinfectate. Pe timpul nopții, echipele A.D.P Sector 2 vor igieniza şi dezinfecta, prin rotație, toate locurile de joacă şi mini parcurile.

 


© 2022 Primăria Sectorului 2 București.