Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 892   Total  25.411   Contracte: 273   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Continuă dezinfecția blocurilor, străzilor și trotuarelor din sectorului 2

Primăria Sectorului 2 continuă și în această săptămână acțiunea, începută în data de 17 martie 2020, pentru dezinfecția arterelor de circulație, trotuarelor aferente acestora, scărilor blocurilor, precum și curților spitalelor.

În cursul dimineții de luni, 30 martie 2020, administrația publică locală a sectorului 2, împreună cu Compania Municipală Eco Igienizare a Primăriei Municipiului București au reluat acțiunile pentru dezinfecția străzilor, trotuarelor, scărilor de bloc în vederea protejării populației.

De asemenea, se acționează pe arterele principale, dar și cele secundare, aleile dintre blocuri, parcările de reședință, parcările publice, precum și scările blocurilor din sectorul 2.

Pentru dezinfecția sectorului 2 sunt angrenați 164 de operatori, 109 utilaje care pulverizează substanțele. În imobile se dezinfectează holurile comune, cutiile poștale, lifturile, balustradele și fiecare etaj în parte, fiind folosită substanța Aldezin care este certificată de Ministerul Sănătății, Comisia de Națională pentru Produse Biocide.

Substanța folosită nu este periculoasă pentru oameni sau animale de companie.  

Cu această ocazie, Primăria Sectorului 2 împreună cu Compania Municipală Eco Igienizare a Primăriei Municipiului București fac un apel către bucureșteni să se alăture efortului administrației de-a continua dezinfecția și individual a spațiilor menționate mai sus.

 


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.