Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 892   Total  25.411   Contracte: 273   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Se dezinfectează blocurile, străzile și trotuarele din sectorul 2

Primăria Sectorului 2 împreună cu Compania Municipală Eco Igienizare a Primăriei Municipiului București au reluat, luni, 30 martie 2020, acțiunile pentru dezinfecția străzilor, trotuarelor, scărilor de bloc din sectorul 2 în vederea protejării populației.

Încă din data de 17 martie 2020, administrația publică locală a sectorului 2 a dezinfectat arterele de circulație, trotuarele aferente, precum și curțile spitalelor.

Pentru dezinfecția sectorului 2 sunt angrenați 164 de operatori, 109 utilaje care pulverizează substanțele. În imobile se dezinfectează holurile comune, cutiile poștale, lifturile, balustradele și fiecare etaj în parte, fiind folosită substanța Aldezin, care este certificată de Ministerul Sănătății,

Cu această ocazie, Primăria Sectorului 2 împreună cu Compania Municipală Eco Igienizare a Primăriei Municipiului București fac un apel către bucureșteni să se alăture efortului administrației de-a continua dezinfecția și individual a spațiilor menționate mai sus.


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.