Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Colectăm gratuit deșeuri voluminoase

Începând cu luna August 2021 schimbăm strategia colectăm deșeuri voluminoase în fiecare Sâmbătă.

Ne adaptăm după nevoile cetățenilor din Sectorul 2. Schimbăm „campania lunară” cu o „campanie săptămânală”.  Cum primeam multe cereri din partea dumneavoastră, în realitate colectarea deșeurilor voluminoase o dată pe lună (în ultima sâmbătă) se prelungea pe mai multe zile pentru a onora absolut toate cererile.  Este nevoie de o frecvență mai crescută. Tocmai de aceea, schimbăm campania - începând cu luna August, colectăm gratuit deșeurile voluminoase în fiecare Sâmbătă.

Colectăm obiecte de mobilier, haine, covoare, mochete, saltele, cauciucuri, obiecte voluminoase, echipamente electrice și electronice, deșeuri care, datorită dimensiunii lor, nu pot fi preluate și transportate cu sistemele obișnuite de colectare.

Cum trebuie să procedați:

  • Să ne contactați cu minim 24 de ore înainte la numărul de telefon 021.9654.
  • Să ne precizați adresa exactă, iar noi venim la locațiile indicate de dumneavoastră și le colectăm.
  • Să depozitați deșeurile în fața casei sau a blocului, în ziua colectării, dar nu mai târziu de ora 9 A.M., iar noi le ridicăm.

Pentru a ne păstra sectorul curat și civilizat, facem apel la dumneavoastră să nu le depozitați pe spațiul public în altă zi a săptămânii.


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu