Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 2287   Total  25.411   Contracte: 11111   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Program de instruire adresat reprezentanților asociațiilor de proprietari de pe raza Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 în colaborare cu Liga Asociațiilor de Proprietari Habitat intenționează să deruleze un program de instruire adresat reprezentanților asociațiilor de proprietari (președinți/membrii comitetului) de pe raza Sectorului 2.
Acesta se va desfășura online și va fi structurat pe mai multe sesiuni, în cadrul cărora lectori specializați vor dezbate împreună cu dumneavoastră aspecte concrete referitoare la administrarea condominiilor, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari în conformitate cu prevederile Legii nr. 196/2018.
Dacă sunteți interesați să participați la acest program, vă rugăm să ne confirmați disponibilitatea dumneavoastră printr-un mail transmis la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 15.07.2021cu subiectul ”Program instruire asociații proprietari” și cu datele dumneavoastră de contact (nume, prenume, asociația de proprietari pe care o reprezentați și calitatea în cadrul acesteia, precum și numărul de telefon la care puteți fi contactați).
În funcție de numărul solicitărilor de participare, vom reveni cu informații suplimentare privind organizarea și derularea proiectului.

Dacă sunteți interesat de participare, vă rugăm să vă exprimați acordul expres în vederea utilizării datelor cu caracter personal – nume și prenume, număr de telefon, adresă email – pe durata desfășurării cursurilor.


© 2022 Primăria Sectorului 2 București.