Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Anunț: Cum devii Voluntar Oficial în viața comunității Sectorului 2?

Orice locuitor al Sectorului 2 dornic de implicare civică este o resursă de neignorat. Tocmai de aceea, Primăria Sectorului 2 oficializează implicarea persoanelor dornice de a pune umărul voluntar la schimbarea și dezvoltarea comunității sectorului 2.

Iată ce înseamnă acest lucru – Voluntarii ce-și doresc să se implice civic și activ încheie Contract cu Primăria. Desigur, pot activa în domeniile lor de interes sau specializare, iar orele dedicate implicării voluntare sunt considerate Vechime Profesională sau în Specializare (dacă alegeți să activați în domeniul studiilor absolvite). Totodată, toți voluntarii beneficiază de training-uri și coordonare – vor fi în contact constant cu Coordonatorul de Voluntari, ce îi ghidează în selectarea domeniilor de interes și stabilesc de comun acord un program de lucru. În plus, vor lucra îndeaproape cu un Coordonator local, desemnat din rândul voluntarilor, ce are rolul de a coordona și administra activitățile tuturor voluntarilor dintr-o zonă specifică a sectorului. Pentru mai multe detalii, vă recomandăm să parcurgeți Regulamentul privind activitatea de voluntariat organizată.

La finalul perioadei de voluntariat, veți obține un Certificat oficial de Voluntariat, cu toate detaliile legate de activitatea voastră – de la acțiunile la care ați participat, la orele dedicate cu generozitate și alte detalii ce vă pot fi utile în alte contexte profesionale.

 Puteți aplica pentru a activa în diverse proiecte, activități și chiar acțiuni pe teren. Cu mențiunea că trebuie să îndepliniți câteva condiții: 

 1. Să aveți minim 18 ani
 2. Să aveți capacitatea deplină de exercițiu
 3. Să aveți o stare de sănătate corespunzătoare activității (probată cu o adeverință medicală)
 4. Să nu aveți antecedente penale
 5. Să nu fi desfășurat activități de poliție politică.

 Cei ce aplicați, trebuie să completați și să transmiteți următoarele documente:

 1. Cererea de înscriere – în care menționați activitatea pentru care optați, perioada estimată de lucru și o motivație personală (abilitățile profesionale și interesul ce vă motivează să vă implicați)
 2. Copie după actul de identitate
 3. Copie după diploma de studii
 4. Adeverință de la medicul de familie
 5. Declarație pe propria răspundere că nu aveți antecedente penale care să vă facă incompatibili cu activitatea de voluntariat desfăşurată şi să nu fî fost condamnat pentru săvârşirea unor infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii, de fals ori a unor fapte de corupţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;
 6. Declarație pe propria răspundere că nu ați desfăşurat activitate de poliţie politică, aşa cum este definită prin lege.

Documentele se depun online la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau fizic la sediul instituției. Pentru orice informații suplimentare, ne puteți scrie la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cu siguranță vă veți găsi un rol, un scop și un sens. Și aveți de unde alege, căci avem  o diversitate largă de domenii de activitate: protecția mediului, asistență socială, artă & cultură & sport & recreere, educație & cercetare, sănătate, dezvoltare comunitară & socială, drepturile omului, ajutor umanitar, religie/culte.


© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu