Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Lansăm înscrierea în Programul 5 de reabilitare termică a blocurilor

Lansăm cea de-a cincea etapă de înscrieri pentru reabilitarea termică a blocurilor prin Programul local multianual privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe. Asociaţiile de Proprietari din Sectorul 2 sunt invitate să se înscrie în acest Programul 5 până pe 30 iunie 2023. Vă reamintim că programul local de creștere a performanței energetice este axat pe lucrări de izolare termică a pereților exteriori ai blocului, inclusiv închiderea balcoanelor, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire şi a sistemului de furnizare a apei calde. 

Iată condiţii de eligibilitate:

În ceea ce priveşte condiţiile de eligibilitate, doar Asociaţiile de Proprietari se pot înscrie în acest program de reabilitare termică, conform OUG 18/2009 privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe. Totodată, pot fi reabilitate termic doar blocurile de locuințe construite după proiecte elaborate până la 31 decembrie 2005.

Cum se fac înscrierile în programul de reabilitare termică a blocurilor:

Până pe 30 iunie 2023, Asociaţiile de Proprietari sunt așteptate să transmită Primăriei Sectorului 2 (către Serviciul Relații cu Asociațiile de Proprietari) următoarele documente:

1. Cererea de înscriere completată, la care atașați și copiile după documentele cerute:

       a. Copie carte de identitate a președintelui Asociației de proprietari
       b. Copie încheiere judecătorească de înființare a Asociației de proprietari
       c. Copie cod fiscal

2. Hotărârea de înscriere în program -  adoptată în cadrul Adunării Generale a Asociației de Proprietari, cu acordul a două treimi din numărul total al proprietarilor din condominiu

3. Contractul de mandat semnat de Președintele Asociației, prin care Asociația mandatează Primăria Sectorului 2 pentru a stabili măsurile și acțiunile conform OUG 18/2009; 

4. Lista proprietarilor din imobil și destinația spațiilor din clădire

5. Fișa de identificare a Asociației/blocului completată

Toate formularele sunt în format editabil și se pot descărca de pe site-ul Primăriei (vezi mai jos).

Pentru detalii suplimentare sau clarificări legate de procesul de înscriere în program, puteți contacta Serviciul Relații cu Asociațiile de Proprietari la:

  •  adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  •  telefonic la numerele: 0212096257; 0212096284; 0212096287; 0212096292

© 2024 Primăria Sectorului 2 București.

Main Menu