Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 892   Total  25.411   Contracte: 273   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

Servicii online - DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI SECTOR 2

Pentru solicitări, petiţii, sesizări sau orice alte documente: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Pentru petiţii, sesizări, sau orice alte documente care intră în sfera de activitate a Direcţiei Protecţiei Copilului: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Pentru  beneficii şi servicii sociale care intră în sfera de activitate a Direcţiei Asistenţă Socială, adresele  de mail sunt următoarele:

Documentaţia privind acordarea indemnizaţiilor de creştere a copilului/stimulentului de inserţiei/alocaţiei de stat pentru copil, documentaţia se poate transmite  pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Documentaţia privind  încadrarea în grad de handicap, se poate transmite pe adresa de  mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Documentaţia privind acordarea drepturilor băneşti şi eliberarea facilităţilor, se poate transmite pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Toate documentele care fac obiectul de activitate al D.G.A.S.P.C. Sector 2, pot fi depuse online, ulterior personalul de specialitate din cadrul D.G.A.S.P.C. Sector 2, după alocarea numărului de înregistrare al acestora, se va îngriji de repartizarea fizică şi electronică către structurile desemnate a tuturor documentelor înregistrate, pentru a fi soluţionate în termenele prevăzute de lege.

Informaţiile necesare cât şi formulare pentru obţinerea drepturilor de asistenţă socială, oferite la nivelul sectorului 2, se regăsesc pe site-ul: www.social2.ro.

Ulterior soluţionării documentaţiei depuse online, aceasta se va expedia către destinatar conform căilor de comunicare stabilite la nivelul D.G.A.S.P.C. Sector 2.

 


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.