LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziţie contract Servicii de up-date antivirus reţea şi a serviciilor de suport tehnic de specialitate

Dată adăugare: 2021-02-02
Dată expirare: 2021-02-09
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: documentaţie de atribuire

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, va  organiza achiziţia publică pentru atribuirea contractului avand ca obiect ,,Servicii de up-date antivirus reţea şi a serviciilor de suport tehnic de specialitate’’ pentru :

-PRIMARIA SECTORULUI 2

-DIRECTIA PUBLICA de EVIDENŢĂ PERSOANE si STARE CIVILA 

Obiectul detaliat al achiziţiei: necesitatea utilizării unei soluții integrate / complete de securitate care:

-să protejeze staţiile de lucru şi serverele existente în infrastructura IT actuală, (450 terminale = staţii de lucru, laptop-uri, servere şi 400 mailbox-uri)

-sa asigure protecţie antivirus și antispam pentru căsuțele de e-mail din instituție și

-să ofere două certificate digitale pentru securizarea interfeței web a e-mailului și a platformei de comunicații Lync,

Cod CPV: 48760000-3 „ Pachete software de protecţie antivirus (Rev.2).

-Modalitatea de achiziţie: achiziţie (cumpărare) directă;

-Data limită pentru depunerea ofertelor este   09.02.2021,  ora  12,00.

Ofertele se vor trimite pe adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si in cc pe adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- În urma consultării documentaţiei de achiziţie, caiet de sarcini ,formulare,draft contract, din ataş, operatorii economici interesaţi sunt obligaţi  să trimită oferta fermă în lei fără TVA. Propunerea financiară va fi trimisă corespunzător formularului de ofertă din documentaţia de achizitie, pe aceiaşi adresă de mail împreună cu Documentele de Calificare şi Propunerea tehnică, corespuzător cerinţelor din caietul de sarcini. e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

- Valoarea estimată servicii 37.600 lei, fără TVA

- Criteriul de atribuire:    Preţul cel mai scăzut.

Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta :

-referitor propunere tehnică, caiet de sarcini- Direcţia Sisteme Informatice şi Administrare Echipamente,persoana de contact :Marius Ionescu Şef serviciu, tel. 021.209. 60.00 int. 118, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Petrica Constantin,  consilier, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

-referitor documentatie de calificare- tel/fax 021.252.44.46, Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact :Bogdan Niţescu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.