Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 892   Total  25.411   Contracte: 273   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziţie servicii de întreţinere şi reparaţii echipamente de distribuţie electrică

Dată adăugare: 2021-06-23
Dată expirare: 2021-06-30
Mod atribuire: achiziţie directă
Documente: documentaţie de atribuire

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, va  organiza achiziţia publică pentru atribuirea contractului de servicii avand ca obiect ,,ÎNTREŢINERE ŞI REPARATII LA ECHIPAMENTELE DE DISTRIBUŢIE ELECTRICĂ, PE BAZA A UNEI REVIZII TEHNICE GENERALE, INCLUSIV INTERVENŢII ACCIDENTALE”  

în locațiile:

-Sediul administrativ al Primăriei Sector 2 din str. Chiristigiilor nr. 11-13;

-Sediul Centrului Militar Sector 2 din str. Thomas Masaryk nr. 22;

-Sediul din Şos. Iancului nr. 59.

Cod CPV: 50532400 – 7  ˝servicii de reparare şi întreţinere a echipamentului de distribuţie electrică’’

- Modalitatea de achiziţie: achiziţie (cumpărare) directă;

- Data limită pentru depunerea ofertelor este  30.06.2021,  ora  12,00.

Ofertele se vor trimite pe adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si in cc pe adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

-În urma consultării documentaţiei de achiziţie, caiet de sarcini ,formulare,draft contract, din ataş, operatorii economici intesesaţi sunt obligaţi  să trimită oferta fermă în lei fără TVA. Propunerea financiară va fi trimisă corespunzător formularului de ofertă din documentaţia de achizitie, pe aceiaşi adresă de mail împreună cu Documentele de Calificare şi Propunerea tehnică, corespunzător cerinţelor din caietul de sarcini. e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

-Valoarea estimată servicii 24.000 lei, fără TVA

-Criteriul de atribuire:    Preţul cel mai scăzut.

Pentru relaţii suplimentare ne puteţi contacta :

-referitor propunere tehnică, caiet de sarcini- Direcţia Sisteme Informatice şi Administrare Echipamente, persoana de contact :Mihai Antonescu Şef serviciu, tel. 021.209. 60.00 int. 458, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Florian Neacsu,  consilier, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

-referitor documentaţie de calificare- tel/fax 021.252.44.46, Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact : Bogdan Nitescu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.