LICITAȚII ȘI ACHIZIȚII PUBLICE

Achiziţie cartușe toner pentru multifuncționale

Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, str. Chiristigiilor 11-13, sector 2, va  achiziționa  cartușe toner pentru  multifuncționale , conform tabelului anexat la prezentul anunț.

Produsele ofertate vor fi compatibile si vor respecta cerintele de calitate asa cum sunt enuntate in documentul atasat la prezentul anunt, Nu se accepta produse reîncarcate, remanufacturate,. Produsele livrate vor fi NOI (nu desigilate, nu recondiționate (refurbished).

Modalitatea de achiziţie: achiziţie (cumpărare) directă;

Data limită pentru depunerea ofertelor este 30.07.2021 ora 11.00. Ofertele se pot transmite electronic pe adresa de e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau se pot depune la registratura sediului administrativ al Sectorului 2 al Mun. Bucureşti, din str. Chiristigiilor nr. 11-13, sector 2, Bucureşti.

Criteriul de atribuire: Preţul cel mai scăzut.

Modalitate de livrare : Produsele vor fi furnizate fără costuri suplimentare, la sediul beneficiarului din str. Chiristigiilor, nr. 11-13, în zilele de luni – joi, intre orele 08.30 – 15.00 și vineri între orele 08.30 – 13.00 , în urma transmiterii unei comenzi ferme.

Plata se va efectua în termen de 30 de zile de la recepționarea produselor și data înregistrării facturii, într-un cont de trezorerie.

La prezentul e-mail se atașeaza necesarul cu produsele solicitate și conditiile de calitate aferente.

Pentru relații suplimentare ne puteţi contacta la tel/fax: 021.209.60.00, int. 338 / 0766.204.716 ; e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Serviciul Achiziţii Publice, persoana de contact :  Ispas Elena.

Ataşamente:
Download-ează fișierul (Necesar cartuse de toner.doc)Necesar de tonere

© 2021 Primăria Sectorului 2 București.