Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.581   Contracte: 892   Total  25.411   Contracte: 273   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

ȘTIRI

Prima piață cu produse tradiționale românești ieftine s-a deschis în sectorul 2

Prima piață din București dedicată exclusiv produselor românești pentru pensionari și studenți s-a deschis sâmbătă, 19 septembrie 2020 pe strada Cremenița nr.15 din cartierul Colentina.

În prezența locuitorilor sectorului 2, a domnului viceprimar Dan Cristian Popescu, îndrăgiții actori Florin Petrescu - Axinte și Vasile Muraru au au deschis oficial noua piață.

 “Mă bucur nespus că proiectul meu, Piața Românilor, a devenit realitate, a declarat cu această ocazie domnul viceprimar Dan Cristian Popescu. În această piață, pensionarii din sectorul 2, pe baza talonului de pensie, beneficiază de o reducere de 26%. Vreau să venim în sprijinul persoanelor în vârstă, ale căror pensii s-au majorat anul acesta doar cu 14%, în loc de 40%.

De asemenea, studenții care învață în sectorul 2, pe baza carnetului de student, beneficiază de o reducere de 15% la produsele cumpărate.

În sectorul 2 nu lăsăm pe nimeni în urmă! În această perioadă grea, administrația locală trebuie să găsească soluții pentru toți locuitorii sectorului”, a încheiat domnul viceprimar Dan Cristian Popescu.


© 2021 Primăria Sectorului 2 București.