Situaţia contractelor pentru serviciile de salubrizare în sectorul 2
   Asociații de  proprietari   Persoane fizice - case   Pentru contractare servicii de  salubrizare contactaţi
  Total  2.579   Contracte: 2472   Total  24.711   Contracte: 19.059   tel. 021.9654  email contractare@supercom.ro  |  www.salubritate.ps2.ro

Acționăm împreună pentru o misiune comună o lume mai curată

Acționăm împreună pentru o misiune comună: o lume mai curată!

În cadrul Zilei Naționale de Curățenie, mii de voluntari din țară sunt mobilizați într-o acțiune de implicare socială și de protejare a mediului înconjurător, desfășurată anual de Asociația Let’s Do It Romania! în colaborare cu media, ONG-uri, companii, autorități și persoane publice. Anul acesta, locul desfășurării acțiunii de ecologizare în Sectorul 2 este Parcul Plumbuita, la ora 9:00, pe data de 16 septembrie 2023.

Daca dorești să faci parte din acest proiect și să te alături echipei de voluntari, vizitează pagina https://letsdoitromania.ro/proiecte/ziua-de-curatenie-nationala/.

Primăria Sectorului 2 participă în colaborare cu operatorul de salubrizare SUPERCOM S.A. pentru a echipa voluntarii cu materialele necesare de curățenie, respectiv saci și mănuși, precum și pentru a prelua și transporta materia colectată de voluntari.
De asemenea, Primăria Sectorului 2 sprijină şi inițiativa Let’s Do It Romania! pentru informarea  locuitorilor care suferă din cauza ambroziei, prin intermediul toolkit-ului lansat „Stop Ambrozie”,  cu date despre identificarea plantei și soluții pentru diminuarea răspândirii acesteia. Poate fi consultat aici: https://drive.google.com/file/d/1H-NgpF3WOnzsjb4Uz26Fv7M6M66KS7c6/view

Luptăm şi noi pentru a combate acestă plantă pe tot parcursul anului și a conștientiza efectele ei asupra sanătății a sute de mii de români şi susţinem totodată modificările aduse  Legii nr.62/2018 care conduc spre obligativitatea ca proprietarii de terenuri, dar și administratorii de drumuri publice sau lacuri, să elimine ambrozia imediat după ce răsare și până când înflorește sau în termen de 15 zile de la primirea unui avertisment din partea autorităților publice locale. Ne implicăm într-un mod activ să eliminăm ambrozia de pe terenuri private, contra cost.

Te încurajăm și pe tine să te implici activ pentru un mediu mai curat!


© 2023 Primăria Sectorului 2 București.